Extraescolars 2020-21

Ja podeu consultar tota la informació sobre les activitats extraescolars d’aquest curs 2020-21 a La Muntanyeta.

Trobareu un díptic amb informació sobre les activitats ofertades si punxeu AQUÍ.

L’activitat d’anglès es continuarà realitzant amb l’acadèmia WEST ONE. Trobareu tota la informació aquí, i el formulari d’inscripció aquí.

El servei d’acollida al matí i la majoria d’activitats extraescolars es continuen portant a terme amb VALORS Projectes Educatius. Recordeu que aquest any és necessari fer una inscripció prèvia (el dia abans) per poder fer ús esporàdic dels serveis d’acollida i allargament.

ALERTA: El servei d’allargament de tarda aquest curs no es pot dur a terme per falta d’inscripcions suficients.

L’activitat de teatre es continua fent a càrrec de la Gemma Charines (actriu i docent teatral). Aquí hi ha informació sobre l’activitat.

L’activitat de natació també es continua realitzant al Natació Joan Pelegrí, però s’han hagut de fer alguns canvis per tal d’adaptar l’activitat a l’actual situació. Trobareu tota la informació aquí.

Altres informacions:

– Als serveis d’acollida de matí, allargament de tarda i activitats extraescolars NO es mantindran els grups estables de l’escola.
– Informarem a l’escola sobre els infants que facin cada activitat.
– L’ús de mascareta serà obligatori sempre, malgrat que en les activitats esportives encara no està confirmat si és o no obligatori.
– Es mantindrà la distància física recomanada, en la mesura del possible i segons ho permeti el tipus d’activitat.
– El desenvolupament de les activitats s’adaptarà als protocols vigents en cada moment en relació a la prevenció de la COVID-19.