4 curts per celebrar la diversitat

El diumenge del cap de setmana llarg de Carnestoltes al cinema Zumzeig hi projectaven quatre curts per celebrar la diversitat: Zibila, El fondant de xocolata, El cocodril no em fa por i Per damunt de tot.

Set famílies de La Muntanyeta (dos de P3, dos de P4, una de P5 i P3, una de P5 i 3r, i una altra de 2n i 5è) vam anar-hi utilitzant el descompte que des de la Comissió per la diversitat s’havia negociat amb la gent que porta el cinema. El preu de l’entrada va ser reduït, la sorpresa va ser doble: ens van regalar un DVD de la pel·lícula del Grúfal i dues màscares, i els curts van entretenir els petits i van fer pensar als més grans. Els curts tracten temes com la interculturalitat, l’acceptació d’un mateix, la por a allò que és desconegut, el perill de deixar-se emportar per les aparences i l’enriquiment que ens ofereixen a tots les diferències.

A les famílies que encara no heu estat mai al Zumzeig, us el recomanem. És el primer cinema cooperatiu de Catalunya, queda a prop de l’escola i, tal i com ells ho descriuen a la seva web, és un espai per pensar i compartir.

Procurarem estar alerta d’altres pel·lícules que puguin ser d’interès per als infants de l’escola per repetir l’experiència!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s